Kelly Tillage

Sistem de cultivare Kelly (Romanian)

Sistem de cultivare Kelly
Construit în Germania pentru Europa

Fie că este vorba de sfredelitorul porumbului, de managementul reziduurilor, controlul buruienilor, conservarea umidității sau de crearea răsadniței perfecte înainte de plantare, Sistemul de cultivare Kelly în formă de diamant oferă o gamă largă de discuri cu înfigere în sol și lanțuri cu cuie pentru a satisface nevoile dvs. de cultivare ușoară pe toată durata anului. Sistemul de cultivare Kelly reprezintă unealta de administrare de bază pentru pregătirea ră-sadniței fără costurile mari implicate de metodele tradiționale de cultivare. Cu o reputație câștigată pe merit pentru putere și fiabilitate, aceasta este o unealtă dezvoltată de fermieri pentru fermieri.

Lanț de disc CL2

Un disc concav care se poate înlocui montat într-un butuc din oțel turnat cu un sistem cu cârlig și ochi, pentru a se îmbina. Discul ascuțit asigură penetrarea, în timp ce greutatea și forma butucului controlează adâncimea de lucru și fac discul să taie. Administrarea reziduurilor grele și controlul fiabil al buruienilor fac din acest disc nou produsul nostru reprezentativ.
Greutate 112 kg/m
Spațiere discuri 214 mm

Lanț cu disc CL1

Cel mai versatil dintre Lanțurile cu disc Kelly, CL1 este un disc concav din aliaj din oțel turnat rezistent la uzură, cu sistem cu cârlig și ochi, pentru a se îmbina. Unealta ideală pentru managementul paielor după seceriș, controlul buruienilor, nivelarea solului și lucrul la adâncimea corectă creează răsadnița perfectă.
Greutate 70 kg/m
Spațiere discuri 163 mm

Lanț cu disc cu cuie

Cele 10 cuie per disc și spațierea la 125 mm dau acestui Lanț cu disc cu cuie o
eficiență reală. Cuiele aflate la o distanță apropiată pot fi potrivite pentru decalare sau avansare. În direcția de decalare, nivelarea și încorporarea se combină pentru a crea o unealtă cu rulare la mică adâncime, cu autocurățare pentru pregătirea răsadniței. Acest disc remarcabil de eficient pentru eliminarea buruienilor este și o unealtă ideală, înainte și după semănare, pentru încorporarea erbicidelor. În cazul orientării spre o conducere mai agresivă, Lanțul cu disc cu cuie funcționează ca unealtă de cultivare ușoară „de primă fază”, de nivelare și de pregătire a răsadniței.
Greutate 85 kg/m
Spațiere discuri 125 mm 

Lanț cu ace

La 132 de spini pe metru de acoperire, Lanțul cu ace este extrem de eficient pentru nivelarea suprafețelor de sol și încorporarea erbicidelor pre-emergente. Lanțurile se rostogolesc și adună ușor solul în timp ce nivelează marginile și umplu brazdele. Lanțul cu ace are și avantajul autocurățării; unghiul și orientarea cuielor previne acumularea reziduurilor.
Greutate 25 kg/m
Spațiere discuri 90 mm

Contacteaza-ne